У мережі розповіли про те, що сталося з сім'єю, які тримали будинки диких звірів. Вони взяли на утримання в квартиру левів.

Таким чином повідомляється, що влітку 1970 року сім'я забрала із зоопарку собі хворе левеня. Він виріс, і залишився жити з ними далі.

Льва взяли на зйомки фільму «Неймовірні пригоди італійців у Росії», після чого його застрелив міліцейський. Батька сімейства звали Левом Львовичем. Він працював архітектором в Баку. З дружиною і двома дітьми, Євою і Ромою, він жив у просторій 100-метровій квартирі в самому центрі міста.

Лев Кінг, фото: кадр з фільму
Лев Кінг, фото: кадр з фільму

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Вони дуже любили тварин, і вирішили на додаток взяти хворого левеняти. Спочатку планувалося, що це ненадовго, просто на період реабілітації, але, Кінг оселився в їх квартирі до кінця життя.

Кінг їв на сніданок близько трьох кілограмів м'яса, дружив з псом на ім'я Чап, і вночі вони спали поруч.

Лев Кінг, фото: кадр з фільму
Лев Кінг, фото: кадр з фільму

Сусідам не дуже подобалося жити по сусідству з левом, так як по під'їзду поширювався жахливий запах, але, він продовжив жити з ними далі. Найбільше він любив саме свого господаря, Льва Львовича, як зізнається дружина Ніна Берберова.

Лева почали знімати в різних фільмах, і навіть в популярній комедії "Неймовірні пригоди італійців в Росії". Ця роль стала останньою для тварини.

Загинув він від кулі поліцейського.

Справа в тому, що в той день вони були на зйомках в Петербурзі, і грали в шкільному спортзалі. До вікна підійшов студент Марков, і почав його дражнити. Кінг подумав, що він просто грає, і сперся лапкам об скло.

Лев видавив його своєю силою, і випадково повалив студента на землю. Поруч була дівчина, яка кричала, що лев вбиває людину, і що проходив повз міліцейський вистрілив.
Похорони були пишні, їм співчував весь Союз.

Маленький пес чап сильно нудьгував, і через три дні помер теж від інфаркту.

Нагадаємо, собака викрала машину у господаря і влаштувала ДТП: "Думали, що це жарт". Келлі якимось чином зуміла віджати ручник, після чого автомобіль проїхав кілька метрів і врізався в сусідню будівлю

Як повідомляв "Знай.ua", в Києві їжачок застряг в батареї і мало не згорів живцем: рятувальники потіли всю ніч

"Знай.ua" писав, українцям хочуть заборонити вигулювати собак без намордників: "Якщо напав на людину...."