У нокаутах 11 сезону "Голосу країни" настають невеликі зміни.

Вони стосуються тренерів, адже до них на допомогу прийдуть зіркові радники. Ними стали Дан Балан, Юлія Саніна, Alyona Alyona та Іван Дорн. Молдавський Виконавець допомагатиме Тіні Кароль, фронтмен відомої української групи The Hardkiss надасть допомогу Дмитру Монатіку, реперша Олена підтримає надію Дорофєєву, а поруч з Олегом Винником постане Іван Дорн.

"Побачити все на власні очі Ви зможете вже цієї неділі о 21:00 на @goloskrainy_official. За чию команду будете вболівати? Пишіть в коментарях", - йдеться в публікації "ЖВЛ" на сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Голос країни", скріншот: Instagram
"Голос країни", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"За Тіну і Дана😍❤️", "Можна було без Дорна🤯", "Дантіна😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥", "Чи не знаю між ними щось є, але особистості мені подобаються, заслуговують на увагу і повагу❤️❤️", "1+1 не треба опускати себе нижче плінтуса, вистачить пхати Дорна в усі діри, він сам зробив свій вибір... відпустіть його і нехай не смердить...не принижуйте себе, не принижуйте народ України...", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Голос країни")

Нагадаємо, Тіна Кароль показала, яка вона господиня: новий "друг" і солоні ягоди

Як повідомляв Знай.ua, Монатік і Винник зіткнулися в протистоянні, учасникам "Голосу країни" довелося вибирати

Також Знай.ua писав, Іван Дорн допоможе Виннику знайти головний голос країни: "Хто його сюди пустив"