Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають за серіалом "Кріпосна", розмістила в соцмережі Instagram новий пост, присвячений її конкурсу.

На опублікованій фотографії акторка позує в салоні автомобіля Олександра Еллерта. У підписі до знімку Мішина нагадала, що вже скоро вибере 80 переможців, яким подарує море подарунків. А головним призом розіграшу став чорний мерседес її коханого. Автомобіль може дістатися підписнику Ксенії, який виконав всі умови конкурсу.

"Через 3 дні я ощасливлю 80 чудових людей ❤️ Машина мого коханого Еллерта вже хоче до Вас 😍 Ви точно будете від неї в захваті! А також інші щасливчики заберуть багато одиниць побутової техніки, золоті та срібні прикраси, 💵 💸 та набори з косметикою. Кілька днів тому я сиділа в цю крихітку, а зараз вона чекає на когось із Вас 🤩 Все що потрібно зробити, це забрати до себе в друзі всі мої підписки і все, ти в справі 😌 Дорогі, 28 березня о 19:00 зустрічаємося з вами в ефірі) всім удачіііі 💐", - написала Ксенія.

Ксенія Мішина, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина показала, як склалися стосунки з Олександром Еллертом після "Холостячки".

Нагадаємо, Ксенія Мішина вирішила завалити українців подарунками: "Там стільки всього..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина розкритикувала учасниць "Холостяка" і отримала потужну підтримку: "Цей сезон дно".

Також портал Знай.uа писав, як Ксенія Мішина та її коханий Олександр Еллерт захворіли на коронавірус.