Заробітчани розбилися в ДТП після того, як розписалися, впізнали по чеках з магазину

18 березня 2021 року в Португалії сталася жахлива трагедія з молодою парою українців.

Українці, загиблі в ДТП, скріншот: Youtube
Українці, загиблі в ДТП, скріншот: Youtube

Стало відомо, що 22-річний хлопець і його 18-річна наречена загинули в страшній дорожньо-транспортній пригоді. Автомобілі їхали в різних напрямках, за попередніми даними, проте водій однієї з машин не зумів впоратися з керуванням. Молоді люди з України перебували без свідомості на момент, коли на місце аварії прибули рятувальники.

Леся Нікітюк кинула кар'єру телезірки і стала екскурсоводом

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Цього разу 33-річна знаменитість розмістила забавні ролики з єгипетського курорту Хургада, де вона зараз відпочиває. У кадрі Леся в перебільшеній формі намагається провести "екскурсію" туристам.

"Поїхали б зі мною на екскурсію? 😈 "- запитала у передплатників Нікітюк.

Ліна Костенко розповіла про втрату всього українського народу

Кілька днів тому, 19 березня 2021 року, всіма відомій радянській та українській письменниці-шістдесятниці, поетесі ліні Василівній Костенко виповнився 91 рік.

Ліна Костенко, скріншот: Instagram
Ліна Костенко, скріншот: Instagram

Сьогодні на неофіційній сторінці цінителів і шанувальників, присвяченій творчості геніальної поетеси, з'явилася публікація з витягом з її вірша. Рядки взяті з твору під назвою " Ой осінь, осінь, барви чудотворні!...".

Дружина Влада Ями поділилася правилами виховання чоловіка

Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу" Танці з зірками", і тренер гумористичної програми" Ліга Сміху " Влад Яма не надто часто ділиться з шанувальниками будь-якими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 500 тисяч осіб.

Однак його дружина Ліліана робить це ще рідше. І зараз вона поділилася своїми думками про те, як же виховати справжнього чоловіка. Адже багато мам синів замислюються над цим в процесі становлення майбутнього чоловіка.

Чемпіон світу на шаленій швидкості впав з трампліну: фатальні кадри

Чотириразовий чемпіон світу і олімпійський чемпіон 2018 року в командних змаганнях норвезький спортсмен Даніель-Андре Танде втратив рівновагу і впав з трампліну, серйозно травмувавшись.

Інцидент стався під час розминки перед змаганнями в словенській Планіці. Відео падіння незабаром з'явилося в мережі. Після невдалого приземлення 27-річного Танде без свідомості госпіталізували в лікарню на вертольоті. Повідомляється, що у нього перелом ребер і ключиці.