Стало відомо про те, що на сайті президента України з'явилася чергова петиція, в якій автор скаржиться на труднощі з роботою в Україні.

Таким чином повідомляється, що Дмитрієв Олег Юрійович звернувся до влади, щоб ті почали мотивувати українців не їхати з країни, так як такими темпами людей зовсім не залишиться.

Петиція на сайті президента, фото: скріншот
Петиція на сайті президента, фото: скріншот

Чоловік у своїй ініціативі пише, що втомився їздити постійно до Польщі на заробітки. Тут за місяць можна заробити приблизно 10 тисяч гривень, в середньому. Там же ставка набагато більше.

Для того, щоб отримувати близько тисячі доларів в Україні потрібно працювати цілодобово, і пройти рай і пекло, на думку автора.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Гроші - фото pixabay
Гроші - фото pixabay

"Необхідна програма, для швидкого навчання IT професій, зі степендією 10тис. в місяць, на період навчання, і працевлаштуванням на держ. службу на термін, не більше ніж на три роки, далі на розсуд фахівця!» - сказано в повідомленні.

Київ, фото: Знай.uа
Київ, фото: Знай.uа

Петиція була опублікована в четвер, 25 березня, і встигла за цей час зібрати 17 підписів, з 25 тисяч необхідних. Тільки у випадку, якщо вона набере підтримку українців, тоді президент Володимир Зеленський повинен буде розглянути її і винести своє рішення.

Раніше повідомляли, підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників.

Як повідомляв Знай.ua, накопичувальна пенсія в Україні: Мінсоцполітики показало план щодо забезпечення старості.

Знай.ua писав, індексація та підвищення пенсій: у Мінсоцполітики розповіли, як новий карантин вплинув на виплати.