Популярна модель і блогерка Олена Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться досить відвертими фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина прославилася ще й тим, що весь час змінює себе за допомогою пластичних хірургів, сильно змінивши не тільки обличчя, але і тіло, в тому числі може похвалитися великими імплантатами в грудях і сідницях.

Так, зірка виставила свіже фото з власного автомобіля марки Mercedes, позуючи на водійському сидінні і примірявши досить пікантне вбрання, що складається зі шкіряних облягаючих лосин чорного кольору, а також білосніжного боді на тонких лямках з глибоким декольте. Образ Олена доповнила нюдовим макіяжем, засвітивши пишні груди і поцікавившись у шанувальників, в який СПА можна поїхати, коли в Києві оголосили карантин.

"Питання на мільйон:

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«В який СПА можна поїхати почилити, коли карантин і все зачинено?»😂"

Фолловери не пройшли повз: "якби не було гравітації, я б все одно впав у твої обійми😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍", "Красуня", "на автомийку)))", "Mercedes ви можете зайти в налаштування і встановити масаж і сісти в машину", " інопланетна істота в дуже красивій машинці...".

Раніше ми писали про те, що Олена Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейну