У нинішньому році двері "Школи леді" в реаліті "Від пацанки до панянки" відкрилися для десяти дівчат, готових усвідомити власну самостійність і унікальність за дев'ять тижнів.

Крім цього вони прагнули позбутися власних залежностей і відпустити душевний біль, що заважає їм жити. І відомо, що кожен педагог відповідає за свій напрямок роботи з учасницями проекту, щоб перетворення так званих "пацанок" відбувалося комплексно.

"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"
"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"

Керівник проекту Ксенія Бабенко повідомляє: "Всі викладачі дуже різні. Директор "Школи леді" Тетяна Мокріді – сильна жінка, яка вміє керувати великими колективами і чітко знає, чого вона хоче. Перший заступник директора Катерина Виноградова відповідає за "внутрішній зміст" учениць. А Ірина Зайцева прищеплює нашим "пацанкам "жіночність".

Першому заступнику директора цього сезону знову дісталися складні випробування. Катерина Виноградова зазначає, що практично всі вони на моральну і фізичну стійкість. Вони вимагають і силу, і спритність, і витривалість.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"I з вишки вони у мене стрибали, і на скелю залазили, і завдання з закритими очима проходили", - додала жінка.

Але ж не всім такі випробування під силу. І це стосується не тільки витривалості, але і можливості. Завуч зазначила, що в однієї з дівчат залишилися серйозні проблеми зі здоров'ям після отриманої травми. Тому їй було заборонено брати участь у більшості випробувань, так як це могло викликати ускладнення.

"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"
"Пацанки", фото: пресслужба "Нового каналу"

"Перед кожним складним завданням я пояснювала цій учениці, що, на жаль, вона не може його проходити. Дівчина щоразу ображалася на мене і звинувачувала в тому, що я применшую її здібності і не даю проявитися", - зазначила Катерина і зізналася, що її вразило бажання "пацанки" боротися за результат.

Нагадаємо, пацанки-близнючки згадали моторошне дитинство: "Вішалася на наших очах"

Як повідомляв "Знай.ua", "Пацанки" парами залишають проект: не витримали в Школі леді довше тижня

Знай.ua писав, "Пацанок" взяли в заручники прямо на зйомках: "Забігли чуваки з масками на обличчі"