У проекті "Супер Топ-модель по-українськи", який показував Новий канал, Таня Брик не тільки довела, що є професійною моделлю, а й підняла на всю країну важливу тему домашнього насильства.

Дівчина не побоялася поділитися особистим досвідом про пережите аб'юзе у відносинах і пообіцяла допомагати жертвам домашнього насильства. І своє слово стримала.

"Після фіналу" Супер Топ-моделі по-українськи " багато людей пишуть мені в Instagram з проханням про допомогу. Я намагаюся відповідати практично всім і нещодавно врятувала одну дівчинку. Під моїм постом про домашнє насильство вона залишила смайлик "SOS". В Instagram написати їй не можна було, номера телефону немає — тому ми почали спілкуватися в коментарях, — розповіла Таня. - Я порадила їй зателефонувати на гарячу лінію, коли чоловіка не буде вдома, і в цей же час особисто попросила дівчаток зі служби підтримки проінформувати її, що робити.

Завдяки Тані дівчина отримала допомогу фахівців і змогла почати життя з нового аркуша.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Через тиждень мені надіслали величезне повідомлення про цю дівчинку. Виявилося, у неї була післяпологова депресія, чоловік-наркоман її бив. Дівчину забрали в клініку на лікування, вона повинна опрацювати проблеми з психологом. Після цього зможе піти на роботу і забрати дитину", — додала переможниця модельного реаліті Нового каналу.

Нагадуємо: якщо ви стали жертвою домашнього насильства, не бійтеся розповісти про це і попросити допомоги. Зателефонуйте в Національну гарячу лінію з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації — там ви зможете отримати психологічну та правову консультацію, а також інформацію про структури, куди можна звернутися за допомогою в своєму регіоні. Номер гарячої лінії для дітей до 18 років — 116-111, старше 18-ти — 116-123.

Раніше ми повідомляли, переможниця "СТМПУ" Таня Брик повернулася до українців попою.

Як повідомляв "Знай.uа", Алла Костромічова ховала під спідницею тайничок.

Також "Знай.uа" писав, що епатажна модель з СТМПУ Ротар готова підкорити "пекельну кухню", здивує борщем і штруделем.