Ведучі реаліті "У кого більше?", яке показував Новий канал, за 18 випусків телесезону бралися за самі незвичайні, дивні і навіть неприємні роботи.

1. Майстер з чищення вух

Під час подорожі в Джайпур (Індія) Аліна Місечко спробувала цікаве ремесло. Вона стала чистильницею вух для місцевих чоловіків.

"В Індії це вважається нормальною б'юті-процедурою, адже самостійно там вуха не чистять. Багатії викликають майстра додому, де роблять все в стерильних умовах, а простим людям підходить сеанс на вулиці, – розповідає Аліна Мисечко. - Займається цим ремеслом каста сінгві. Робочий інструмент майстра-Довга паличка з ваткою на кінці. Особливо нічого не дезінфікують. Тільки за окрему плату можуть обробити Вату морською сіллю з перекисом водню. Вартість однієї чистки коливається. Стандартна ціна-40 рупій (приблизно 15 грн). Але якщо клієнт багатий, то майстер може попросити навіть 100 рупій".

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Ледібой в чоловічому клубі

На зйомках в Таїланді Макса Узола чекала підстава від співведучої і дружини Олі Манько. Вона відправила його працювати в один з місцевих клубів ледібоєм.

"Ледібої – це чоловіки, переодягнені в жінок, які розважають інших чоловіків, – говорить Макс Узол. - Тут це не тільки можливість заробити, а й спосіб життя деяких хлопців. Багато з них п'ють гормони і роблять пластичні операції, щоб більше нагадувати жінок. Я отримав культурний шок, коли в гримерці мене фарбували разом з чоловіками з четвертим розміром грудей. Вони не соромилися і ходили голі. Здалеку ледібої нагадують жінок, але якщо підійти до них ближче, помічаєш щетину і кадик. Я нарешті станцював на сцені чоловічого клубу. А після цього отримав кілька пропозицій від чоловіків. Уявіть! Та й до того, коли тільки йшли на зйомку, хлопці, які проїжджали повз на мопедах, свистіли, називали красенем і пропонували поїхати з ними. Такий там район. Але я просто посміхався. У мене ж є Оля (сміється). Відчуття дуже дивні".

3. Майстер сувенірів зі слонових фекалій

На Шрі-Ланці Аліна Мисечко робила сувеніри з фекалій слонів.

"Там взагалі все, що пов'язано зі слонами, дуже цінується. Їх відходи - не виняток, - каже Аліна Мисечко. - Місцеві знайшли спосіб, як виготовляти з них сувенірну продукцію. І скажу, що ніколи не повірила б, якби мені не сказали, що це зроблено з фекалій. Адже вони приємні на дотик і зовсім не пахнуть. В цілому робота не дуже високооплачувана, але і не важка. В мої обов'язки входило робити папір. А вже потім з неї виготовляють календарі, блокноти та іншу сувенірну продукцію, яку за хороші гроші продають туристам".

Раніше ми повідомляли, переможниця "СТМПУ" Таня Брик повернулася до українців попою.

Як повідомляв "Знай.uа", Алла Костромічова ховала під спідницею тайничок.

Також "Знай.uа" писав, що епатажна модель з СТМПУ Ротар готова підкорити "пекельну кухню", здивує борщем і штруделем.