Російська інста-блогерка та інфлюенсерка Анна Заворотнюк, яка є донькою онкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк, продовжує старатися завоювати аудиторію у соціальних мережах. І одним з головних засобів просування себе для дівчини стали ефектні образи, якими вона залюбки ділиться на своїй сторінці.

Так, в інстаграмі Анна постала у дуже ефектній короткій сукні з довгим рукавом і сріблястим оздобленням. Однак головною окрасою вбрання став дуже глибокий і відвертий виріз ззаду, який фактично повністю оголює спину.

Не менш ефектне і взуття — чорні блискучі ботфорти висотою, якщо метафорично, "до вух".

З аксесуарів на Заворотнюк-молодшій можна помітити доволі стримані сережки, а у макіяжі варто відзначити червону помаду.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"А ще мені здалося, що це відео гідне з'явитися у стрічці 🎞 як думаєте, залишити?", — написала вона у підписі

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк зробила відверте зізнання. 25-річна дівчина поділилася ніжним знімком в рожевому плащі і заговорила про справжню весну.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка онкохворої Заворотнюк взялася за фатальну річ: згубила Єву і Білосніжку. Нова фотографія була розміщена на сторінці Анни в соцмережі "Instagram", яка є для дівчини основним майданчиком.

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Анастасії Заворотнюк вся в чорному.