Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. Зараз Михайло Заливако запросив Джесіку Чегі, Анну Гузєєву і Розалі Номбре на побачення в стилі 1920-х років.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Вони опинилися в барі і "Холостяк" запропонував дівчатам зіграти в алкогольну рулетку, в ході якої вони вчотирьох повинні кидати кульку і діставати картку з питанням з випав номером. Джесіці довелося розповісти про свої попередні стосунки, які закінчилися ще три роки тому. Тоді вона переїхала заради коханого в Україну, а він їй зрадив.
Якось вона вибила йому лобове скло в машині, а згодом і розбила пляшку об його голову, після чого Михайло посміявся і встав з-за столу.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако опинилася "поруч" з Льошею Тригубенко.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.