Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Відомо, що Астаф'єва стане учасницею нового випуску шоу перевтілень на каналі "1+1" – "Ліпсінк батл". На офіційній сторінці телеканалу повідомили, що актриса приміряє на себе образ секс-символу 1950-х років Мерлін Монро. Суперницею Даші на батлі стане популярна реперка Alyona Alyona, яка перевтілиться в чоловічий образ.

Також у соцмережі вже опубліковані фотографії Астаф'євої в образі Мерлін Монро. Варто зазначити вражаючу схожість з культовою американською акторкою.

"У новому епізоді Ліпсінк батл Даша Астаф’єва перевтілиться на Мерлін Монро 😍 А в батлі з нею буде реп-виконавия Alyona Alyona, яка перевтілиться в несподіваний чоловічий образ. За кого вболіватимеш саме ти? Пиши в коментарях та не пропусти сенсаційне шоу "Ліпсінк Батл" вже завтра о 20:15 на 1+1", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Нагадаємо, Даша Астаф'єва зізналася, які насправді Настя Каменських і Леся Нікітюк. 35-річна артистка взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Девочки рулят".

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Холостяка" Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва була за крок від смерті: "50% з таким діагнозом або мертві, або без свідомості".