Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу. Михайло провів індивідуальне побачення з Єлизаветою і відправився з Джесікою Чеги, Розалі Номбре і Анною Гузеевой в 1920-ті роки.
А ось з хворою Анею довелося спілкуватися онлайн. Йому вдалося влаштувати WOW-ефект, адже він подарував їй вишукані сережки.

"Щоб порадувати Аню, яка захворіла, Холостяк запросив її на онлайн-побачення і влаштував WOW-ефект: вишукані сережки геометричної форми від Ювелірного дому SOVA😍 здається, дівчата, це стовідсоткове потрапляння в саме серце❤️", - йдеться в публікації.

"Їсти лосось і не відчувати його смак через корону-це сумно😢", "Вона кардинально інша сьогодні, ніж в День свого народження", "Блін, такий нудний випуск бачу вперше", "Миша величезна розумниця, про таке мріє кожна дівчина", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, ймовірна переможниця "Холостяка 11" Анна Богдан заразилася ковідом на зйомках

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток "Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка". Михайло не повірив словам дівчини, думаючи, що вона прийшла за піаром.