Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Михайло Заливако шукає свою любов.

Вже пройшло три епізоди і сьогодні, 26 березня 2021 року, почався четвертий ефір. Пішло багато учасниць і залишилося лише дванадцять з них. І на офіційній сторінці проекту тривають з'являтися всілякі публікації, що стосуються шоу.

Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik
Григорій Решетник, instagram.com/grisha_reshetnik

В ході четвертого випуску дівчата наділи шикарні сукні і попрямували на бал, куди згодом прийшли чоловіки в масках.
Все це сталося після побачення, на якому Михайло Заливако грав з Анною Гузеевой, Джесікою Чеги і Розалі Номбре в алкогольну рулетку. Згодом він поцілувався і з Розалі, і з Анною, але з останньою з них був "дорослий" поцілунок. Джессіка ж розповіла, як одного разу вибила руками лобове скло в машині колишнього, і розбила йому пляшку об голову.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

На Балі ж були присутні правила і якщо учасниці набирають три жовті троянди-залишають бал. Це сталося з Чеги.

Нагадаємо, учасниця "Холостяка" з Михайлом Заливако опинилася "поруч" з Льошею Тригубенко. Користувачам розповіли про перше індивідуальне побачення 24-річної повітряної гімнастки Єлизавети з Михайлом Заливако.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", фавориток " Холостяка" Заливако оцінили українці, назвали ідеальну претендентку

Знай.ua писав, сама скандальна учасниця "Холостяка" Надін нарвалася на гнів українців: "Фальшивка і аферистка".