Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі зраджувати та часто публікує відео.

Цього разу 33-річна знаменитість опублікувала круті фотографії та відео з Карнакського храму в Єгипті, де вона зараз відпочиває. Цей крам славиться своїм прадавнім колонним залом та мальовничими фресками. У підписі до кадрів колишня ведуча "Орла і Решки" зазначила, що це "найдивовижніше місце на планеті".

"Ще одна мрія збулася) Карнакський храм!!! Вражає своїм колонним залом і фресками 😍 Кожна колона 3 метри в діаметрі і 10 метрів заввишки! Останній раз я таку красу бачила – ніколи! Найдивовижніше місце на планеті, я хотіла фотографувати кожен камінь... ❤️", - написала Нікітюк.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Леся Нікітюк, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк залишила кар'єру телезірки і стала екскурсоводом: "Поїхали б зі мною?"

Нагадаємо, Леся Нікітюк нарешті показала свою маленьку принцесу, дуже схожі: "Моя А".

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк засвітила зайве в готелі: встигла прикрити груди руками.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала пристрасть з Сергієм Притулою: "Тату, а хто це?" Телеведуча опублікувала крутий ролик з колегою по шоу "Хто зверху?" Сергієм Притулою.