Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій поділився рецептом традиційної татарської страви – Азу з яловичини з овочами.

"Телятина, цибуля, морква, солоні огірки, томати, кінза, картопля, вершкове масло. Оп, і у вас вийшло азу. М'ясо, тушковане з овочами по-татарськи. Тільки я туди ще додав приправу до грилю. Ту, що зі мною на пачці. Ви бачили вже. Спробуйте, як побачите, бо я ж своє лице клеїти на різну фігню не буду. В азу та приправа - анбелівбл. І воно все так смачно тушкується, соки випускаються, змішуються, солоно, солодко, пряно. Якось так зрозуміло, але трохи по-іншому. Рецепт за посиланням у профілі. Цьом", - написав Клопотенко.

"Обожнюю азу! Женя - ви молодець!", "Дуже апетитно виглядає, але майте совість, не кидайте хоча б в сторіс, деякі намагаються 😭 дотримуватися посту", - написали коментатори.

скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир".

Нагадаємо, Євген Клопотенко поділився рецептом ароматних пончиків: прямо як у дитинстві.

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко зізнався, для чого насправді йому ресторан: "Це чесна історія".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко знайшов оригінальне застосування борщу: "Хотілося потонути".