Скандально відома зрадниця України, колишня прокурка Криму і ексдепутат Держдуми РФ Наталія Поклонська побувала з "візитом" на окупованих путінськими бойовиками землях українського Донбасу.

Тут все і почалося, після кількох фраз про "мир для місцевих жителів" Поклонська отримала масу незадоволених виразів від місцевих сепаратистів.

Про це стало відомо завдяки новому відео IGTV Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram
Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram

"Увага! Великими літерами написано, чого хочуть люди в Донбасі", - нескромно підписала відео Наталя, забувши написати "на Донбасі", замість горезвісного "в Донбасі".

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, що Наталія Поклонська побувала в розбитому бойовиками населеному пункті, де їй пригадали, що дитинство вона провела на "рідному Донбасі". На жаль, поки невідомо, якому саме виданню Поклонська давала інтерв'ю.

"Подивіться, ось такий стан, довели. Люди на вулицю не виходять, тому що нікому особливо виходити, людей практично не залишилося в селищі.", - заявила Поклонська.

Далі в опублікованому інтерв'ю можна побачити дійсно ті місця, де жили родичі Поклонської. Експрокурорка побувала в різних місцях - від будинку бабусі, до дзвіниці в місцевій церкві, де їй навіть дали "подзвонити".

Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram
Наталія Поклонська на Донбасі, скріншот: Instagram

Варто також нагадати нашим читачам, що недавно донецькі бойовики попросили не допускати Наталю Поклонську до виборів до Держдуми РФ. Сепаратистів спантеличили її заяви щодо "миру на Донбасі".

Раніше повідомляли, поки кримчани "засихають" Наталія Поклонська хизується водою в келиху: "Всім затишних вихідних...".

Як повідомляв Знай.uа, одіозна Наталія Поклонська розчарувалася в чоловіках і перейшла на тіктокерів: "Перестала вірити".

Знай.uа писав, Наталія Поклонська зібралася на українські вибори: "Може в президенти?".