Вєрка Сердючка - персонаж створений народним артистом України Андрієм Данилком - давно завоював серця як українців, так і жителів самих різних куточків світу. І кожна поява легенди тепер є подією для шанувальників.

Однак в Російській Федерації є артист, шоумен і пародист Сергій дворецький, який теж знайшов популярність, завдяки образу Вєрки Сердючки. Він використовує його для роликів у соціальній мережі TikTok.

"Мій легендарний образ. Мій коник! Максимальна схожість міміки, подачі, гриму, костюмів змусять Вас повірити, що приїхала справжня зірка - Вєрка Сердючка!", - написано на його офіційному сайті.

"Дівчата, нічого не можна. Худну, на дієті. Ні мучного, ні нічного. Віра Звєздаболка, бл*ть", - йдеться в черговому відео в образі Вєрки Сердючки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Ви знаєте, що це не справжня віра, а пародист", "🤣Віра сама зізналася", "Віра звєздаболка😂😂😂", - написали користувачі в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Вєрка Сердючка показала головне розчарування: "Любовні пригоди"

Як повідомляв "Знай.ua", Вєрка Сердючка "сповідалася" найріднішій жінці в стародавньому замку: "І сумно, і смішно"

Знай.ua писав, Віра Брежнєва і Вєрка Сердючка схопили валізи і виїхали з України. Мама віри, віра і Віра Брежнєва котять свої яскраві валізи і йдуть легкою і радісною ходою перед камерою.