Багато наших читачів вже знають, що в Україні різко зросли тарифи на комунальні послуги за останні кілька років. Цього разу українка, яка в черговий раз побачила підвищення тарифів на газ, доволі здивувалася "тихому" підняттю цін і заявила, що попередження не було, в квитанціях не писали, і в повідомленнях на телефон теж нічого не надходило.

Залишається питання, як чинити українцям в такому випадку, і що потрібно робити, щоб людей завчасно попереджали про такі дії?

Про це стало відомо завдяки публікації Українки Люби Андрієнко у спільноті Facebook "Новини Богуслава".

Публікація Люби Андрієнко, скріншот: Facebook
Публікація Люби Андрієнко, скріншот: Facebook

"Друзі, два дні тому писала про ціну на газ, як нараховано в квитанції не по 6,99, а по 8,77, значить всім кому ціна більше від 6,99 нараховано штраф за те, що не передалися вчасно показники лічильника. Це вже дно... Ніде не було попередження ані в квитанції, ані в смс. І як тепер бути? Платити? Напишіть, як вчините ви.", - запитує користувачів мережі українка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Важливо зазначити, що в коментарях під публікацією українці і місцеві жителі Богуслава почали активно ділитися своїм досвідом подібних ситуацій, а також заявляти, що такий випадок рідкість, адже декому прийшли платіжки з тарифом 6,86 грн.

Ось, що відповідають українці: "Ого, у мене додаток коштує 104 моб. і там всі розрахунки", "Ні, нараховано по 6.99, з'ясовуйте", "У нас все для людей, бачите яка увага", "З лютого місяця потрібно подавати показники з 1 по 3 число, так як штраф 700 грн. мені сказали в газовому", "Не розумію, хто нарахував штраф - облгаз (доставка) або постачальник газу? Наскільки я знаю, то ГРМ відповідає за показники, а там ціна дорівнює кожному місяцю. Або як ви його рахуєте?".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, підвищення прожиткового мінімуму: коли українці зможуть спокійно зайти в магазин, не лякаючись цінників.

Як повідомляв Знай.uа, в Україні схопили автора популярної шахрайської схеми: дзвонив, залякував жінок і вимагав грошей.

Знай.uа писав, у Міненерго підказали, як заощадити на комуналці - навіть на хліб залишиться.