В останні кілька місяців на один з найбільших державних банків України "ПриватБанк" ллються тонни негативу, а все через те, що клієнти продовжують знаходити "баги" у вже застарілому обладнанні, таких як банкомати або мобільні додатки.

Нещодавно незадоволений клієнт поскаржився на те, що представники банку блокують гроші на картах клієнта на свій розсуд. Також буває незручно, коли банкомат просто вирішує "згаснути" і "проковтнути" картку.

Про це стало відомо завдяки повідомленню незадоволеного клієнта "ПриватБанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "ПриватБанку", скріншот: Minfin

"Коротше, брату виконавча служба заблокувала рахунки через невеликий борг 2000 грн. Що зробив приват банк, розблокували його рахунки і взяли звідти гроші 900 грн, і заблокували назад. Це нормально взагалі?!.. І що за маячня, пересилав гроші на карту, заплатив комісію за одержувача, так ще й з одержувача зняли гроші за надходження грошей на карту.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У банкоматах вічно тільки по 200 грн купюри менше рідко буває. Незручна система входу до Приват24. Банкомати гальмують вічно, в іншому місті хотів зняти готівку і банкомат згас і картка звичайно там залишилася. Подзвонив у банк, там сказали що відразу карту не дістануть. Коли сказав, що я в іншому місті і немає грошей, то просто сказали (вибачте). Добре що знайомий жив недалеко на його карту гроші перевів і зняв з його допомогою. Коротше, я дуже незадоволений цим банком хоч і його клієнт.", - пише чоловік.

Банкомат, фото: Знай.uа
Банкомат, фото: Знай.uа

Раніше повідомляли, ПриватБанк двічі списав кошти з рахунку, клієнт не може домогтися справедливості: "Винні всі".

Як повідомляв Знай.uа, "ПриватБанк" загрожує блокувати карти українців, які не витрачають гроші: "Каже, що я повинна".

Знай.uа писав, "ПриватБанк" змінює правила прийому платежів: що потрібно знати українцям, щоб не втратити гроші.