Відома українська актриса гумористичного проекту "Дизель шоу" Вікторія Булітко досить часто ділиться зі своєю аудиторією всілякими фотографіями і відео у соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 200 тисяч осіб.

Зараз же вона нагадала людям про правила карантину, адже Україні останні дні величезна кількість хворих коронавірусом. При цьому зробила це в досить жартівливій формі. Булітко не вірить, що люди продовжують сидіти вдома, щоб убезпечити себе, і виходять на вулиці міст.

Вікторія Булітко, фото: Instagram
Вікторія Булітко, фото: Instagram

"Я, прямо, бачу, як всі будинки сидять на карантині, просто, на вулицю не виходять😂 хто вчора був на набережній, або в парку, або на площі, або прогулювався по бульвару? А хто йде сьогодні?😜... P. S. Не забуваємо про правила карантину: дистанції, маски та дезінфекції😉", - написала Вікторія Булітко у підписі до публікації.

При цьому актриса постала в досить цікавому образі з рожевим волоссям.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Вікторія Булітко, скріншот: Instagram
Вікторія Булітко, скріншот: Instagram

"Ви неймовірна☺❤️", "Віка, яка ж ви красива ❤ ️перука Вам до лиця. Жовті очі🔥 🔥 🔥", "Мені здається, що правила про маску і дезінфекції глибоко засіли в наші звички", "У мене поруч з будинком озеро, там жорсткий карантин😂 😂 😂... У зв'язку з цим кармантином запах шашликів в моїй квартирі!", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, актори "Дизель Шоу" переграли зцілення від сліпої: "Може і коса, німа і навіть бухая"

Як повідомляв "Знай.ua", Вікторія Булітко насторожила своїм зовнішнім виглядом: "Злякала реально"

Знай.ua писав, Булітко з "Дизель шоу" кардинально змінила імідж і стала схожа на Лоліту в молодості: "Карету мені..."