Відома українська телеведуча Леся Нікітюк продовжує радувати величезну аудиторію шанувальників в соціальній мережі Instagram відвертими і яскравими кадрами з життя.

Вона вирушила на відпочинок до Єгипту і ділиться з 3,6 мільйонами шанувальників, як проходить її відпустку. В образі Лари Крофт, яку у фільмі зіграла Анджеліна Джолі, Нікітюк представила себе не відпочиваючою дівчиною, а екскурсоводом.

Вона обіграла таку роль у власному стилі і показала працівника, який не поважає своїх клієнтів, не робить знижок і навіть не чекає на автобус.

"Екскурсійне бюро Лесі Н. дорогі мої, я вам обіцяла показати храм Хачапсут", - каже Леся.

Вона розкритикувала туристів за неправильну вимову назви храму. Після цього вона дала в склянці туристам чай каркаде.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

"Дорогі мої, зараз ви будете пробувати чудовий Єгипетський каркаде. Ковток долар, два ковтки-два долари, три ковтки, четвертий в подарунок. Жарт. Ніяких знижок", - каже ведуча.

Так вже в автобусі вона показала, що не має наміру чекати тих, хто запізнився.

"Рушаємо (але ще 15 осіб не прийшло), хто не встиг, той запізнився, я сказала рушаємо", - каже Лема.

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк знайшла спосіб обійти самоізоляцію в Україні.

Як повідомляв "Знай.uа", Леся Нікітюк випила напій, прикладений до чоловічих геніталій.

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк знайшла найдивовижніше місце на планеті.