Відома українська співачка Jerry Heil (Яна Шемаєва) показала, як обгоріла під час відпочинку в Дубаї.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Всього за кілька років Яна Шемаєва змогла побудувати кар'єру співачки на українській естраді і стати однією з найпопулярніших серед молоді. Крім того, що Jerry Heil зачіпає мільйони сердець своїм голосом, вона також часто веселить шанувальників кумедними фото в соціальних мережах.

Нещодавно Шемаєва вирушила на відпочинок в Дубай, звідки вже встигла викласти кілька сонячних знімків. Однак її щастя було недовгим-в результаті довгого лежання під сонцем співачка заробила собі забавний загар. Дівчина практично повністю згоріла і лише під купальником залишилися незаймані місця.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На новому знімку Jerry Heil вирішила показати в повній красі фанатам її спокусливу засмагу. Вона постала на тлі океану в червоних плавках і чорному ліфі, які не змогли прикрити її нерівний загар.

"У затікання є ЗВОРОТНЯ СТОРОНА ... 🙃 сьогодні знову для вас на вечерю приготувала каламбургер 🍔, вибачте 😄. З пов., ваша людина-бекон", - написала співачка під фото.

У коментарях шанувальники Шемаєвої неабияк посміялися над ситуацією і навіть пустили кілька жартів, на які співачка жваво відповіла.

Нагадаємо, що Jerry Heil показала целюліт на стегнах.

Як повідомляв портал Знай.uа, Jerry Heil офіційно заявила, що тепер вона є леді.

Також Знай.uа писав, що Jerry Heil розповіла про втрату голосу.