На каналі "1+1" продовжується показ одинадцятого сезону популярного вокального телешоу "Голос країни", творці якого пообіцяли справжнє перезавантаження. А вже найближчим часом нокаути чекатимуть команду української співачки Наді Дорофєєвої — екссолістки гурту "Время и стекло".

Анонсом нового випуску діляться на офіційному акаунті телешоу у соціальній мережі "Інстаграм".

"Команда DOROFEEVA на нокаутах😍

Вже наступної неділі учасники вийдуть на сцену «Голосу країни», аби поборотись за місце у чвертьфіналі. За кого будеш вболівати?🔥", — йде мова у публікації.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нокаути - черговий етап шоу. У ньому учасники кожного наставника знову змагаються за право продовжити боротьбу у проєкті. Нокаути відбуваються так: усі учасники одного тренера по одному виступають на сцені. Тренер визначає, чи заслуговує конкретний учасник сісти у крісло, на яке місце. Крісел четверо. Ті, хто залишаться сидіти на них у кінці шоу, переходять до прямого ефіру. Нокаути, як і все на “Голосі” можуть бути непередбачуваними і надзвичайно драматичними.

Раніше ми повідомляли, учасники "Голосу країни" обрали улюблених тренерів: Дорофєєва і Винник пасуть задніх.

Як повідомляв "Знай.uа", Єгор Крід на очах у дітей запаморочив голову Світлані Лободі.

Також "Знай.uа" писав, що Олег Винник не знаходить собі місця перед "Голосом країни".