Українцям нагадали, як учасниці на індивідуальних побаченнях зближуються з чоловіком у романтичному проекті "Холостяк" з Михайлом Заливако.

На офіційному акаунті реаліті в Instagram представили анонс, в якому головний герой з учасницею Лізою поділилися один з одним своїм розумінням, що таке кохання.

У минулому випуску Міша запросив на індивідуальне побачення повітряну гімнастку Лізу в торговий центр, який закрили для пари і вони стрибали на батутах, грали і веселилися, як діти без зайвих очей.

"Кохання - це комфорт. Коли ви настільки сходитеся у всьому, що знаєш тобі не треба робити те, що ти не хочеш, ти така, як ти є і ти живеш, і він любить тебе такою, яка ти є, так само як і ти його. Наприклад, коли розкидає шкарпетки. Він з цим жив вже давно, він з цим живе і ти просто з цим миришся, тому що ти його любиш", - говорить Ліза.

Заливако не залишився осторонь і теж спробував пояснити, що вкладає в таке важливе поняття для пари, як кохання.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Коли ти на автоматі починаєш думати не тільки про себе. Коли у тебе є людина, яка тобі теж важливий. У тебе перебудовується твоє мислення і ти починаєш піклуватися", - говорить Міша.

Таке пояснення Холостяка дуже сподобалося повітряній гімнастці і вона пояснила, що їй дуже подобається така поведінка в чоловіках.

"Мені подобається, коли ти можеш зателефонувати людині і сказати: ось так сталося. Стій на місці, я все зроблю. Я думаю, що Міша такий", - каже Ліза.

Побачення пройшло дуже успішно і Міша сказав, що йому Ліза подобається і все було круто від початку і до кінця.

Раніше ми повідомляли, екс-дружина Андрія Богдана злила кадри, хто перемогла на"Холостяку".

Як повідомляв "Знай.uа", "Холостяк" нагнув кандидаток на серце Заливако в пікантні пози.

Також "Знай.uа" писав, що Холостяк Заливако очманів від безсоромності учасниць-влаштували пустощі під столом.