56-річна Таїсія Повалій показала коротке відео, як вона їде в машині зі своїм чоловіком і слухає джаз.

Українська співачка Таїсія Повалій, незважаючи на свій успіх в Росії, досі користується любов'ю шанувальників з рідної країни.

Цього разу 56-річна Таїсія опублікувала відео з машини, де зняла себе без фільтрів в стильній хустці на голові і з нюдовим макіяжем. Вона слухає джаз і навіть показала свого чоловіка, який за кермом машини і зосереджено дивиться на дорогу.

"Серйозний. За кермом. Життя-це імпровізація", - каже Повалій.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від незвичайної публікації Повалій. У коментарях зробили масу компліментів і відзначили не тільки її красу, а й побажали здоров'я, погодилися з її думкою, що життя є імпровізацією.

"Класна імпровізація!", "Джаз=життя + любов", " яка ви у нас красива😍 😍 😍", " таечка ,Здоров'я вам, вашій родині🙏, бережіть себе🙏 🙏. Красуня, не можу😍 💐. Люблю♥️!!!", "Милі дітки будьте щасливі разом 👏", " улюблені❤️ Таечка, яка ж ви красива!😍 ", " 😂 , обожнюю вас!

Ігорю Леонідовичу Привіт))))", " звичайно, Серйозний! Таку красуню везе😍", " у мене в авто теж Радіо-джаз ❤️", " Від серця до серця❤️😉", " зізнаюся вам в тому, що захоплююся вами . Ви-людина з великою душею і добрим серцем, з відмінним почуттям гумору і променистою посмішкою. У ваших очах-щирість, у ваших жестах — простота і легкість, у вашому внутрішньому світі — океан щедрості і натхнення. Ви-чудова людина , і Я бажаю вам всього самого доброго , весняного настрою і залишатися такою, яка ви є❤️"," Таечка, ви принадність! 🌹 ✨ 💯 Ігорю Леонідовичу величезний привіт! 🙂 ✊ ", "Тая, ну як завжди карколомна 😍 😍 😍 🔥 🔥 🔥 люблю❤️", " дуже Славненька! Таюшка, Життя прекрасне, навіть в дрібницях і щасливі ті що їх помічають.😍 ", "Ммм...Ну дуже мило🥰яка ви у нас красива!Скільки в Вас ніжності. Чоловіки за кермом - це найсерйозніші люди😃", " яка ви, Таечка, мила на відео!🤗! І як йдуть Вам хустки!👍! Дуууже все стильно!🔥! А життя - так-ще яка імпровізація, але цим вона і цікава, і смачна! Удачі в справах і огрооомного щастя!!!💓 🙌 🎊 ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Повалій недовго протрималася в Україні, співачку помітили з російським олігархом.

Як повідомляв "Знай.uа", Повалій анонсувала спільний виступ з російським шансоньє Трохимом.

Також "Знай.uа" писав, що Повалій у 56 років похвалилася новою зовнішністю.