Відомий український танцюрист і переможець "Танців з зірками" з Ксенією Мішиною Євген Кот звернувся до українців через популярний проект.

Він опублікував пост в Instagram, де показав кадри з нової фотосесії в помаранчевому освітленні. Він позує в чорній водолазці і звернувся до шанувальників через новий сезон популярного танцювального проекту.

"У ролі кого хочете бачити мене на @tanci1plus1: суддею чи учасником? І звичайно ж мені цікаво чому))))!",- пише кіт.

Шанувальники з радістю відгукнулися на прохання танцюриста і почали писати свої варіанти. У тому числі українці писали, що у Жені красиві риси обличчя і пластика при танці.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Дивитися як Ви танцюєте це задоволення краси грації естетики", "учасником", " суддя який бере участь♪не позбавляйте нас естетичного задоволення!", " Учасник. Без вас шоу не так цікаво дивитися.", "А мені здається, що потрібні нові обличчя як в журі, так і в танцюристах. Тим більше, що кубок вже взято. Давай дорогу молодим", " учасником з такими пристрасними танцями!", "Учасником! Ти дуже круто танцюєш! Хочеться дивитися на танці з тобою🔥 🔥 🔥", " дуже красивий😍❤️❤️", " звичайно краще суддею!!! ❤️ Ти зможеш професійно оцінювати учасників! Але тільки тоді ми не зможемо бачити твоїх фантастичних танців ( " , " тому що дуже цікаво за вами спостерігати. ) ", "Тільки учасником! Від ваших танців і майстерності, настрій поднімаетмя!", "Ви найкращий танцюрист, я б хотіла бачити вас як учасника🔥"," Переможцем, щоб насолоджуватися якомога більшою кількістю ваших божественних танців❤️"," учасником! Геніальні постановки і хореографія🔥", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Влад Яма показав себе в юності і зізнався в давній пристрасті.

Як повідомляв "Знай.uа", колишній партнер "Холостячки" Мішиної роздягнувся заради фантазій українців.

Також "Знай.uа" писав, що колишній партнер Ксенії Мішиної Євген Кот потряс оголеним тілом перед Настею Каменських.