Вуді Аллен через тридцять років вперше дав інтерв'ю, в якому відповів на звинувачення про насильство.

Інтерв'ю відбулося на тлі нового розслідування, що стосується сексуального насильства. Вуді Аллен відреагував на звинувачення з боку прийомної дочки Ділан О'салліван Ферроу, неодноразово заперечуючи звинувачення в минулому. Про це повідомляє видання NME.

Вуді Аллен, скріншот: Youtube
Вуді Аллен, скріншот: Youtube

У неділю вранці Аллен заявив на CBS: "Це так безглуздо, але наклеп триває".

"I вони як і раніше вважають за краще чіплятися за те, що я приставав до Ділан, за можливість, що я міг приставати до неї. Ніщо з того, що я коли-небудь робив з Ділан у своєму житті, не могло бути неправильно витлумачено як це", - додав Вуді Аллен.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вуді Аллен, скріншот: Youtube
Вуді Аллен, скріншот: Youtube

Аллен стверджував, що її мати, Міа, переконала Ферроу, що він образив її після того, як вона дізналася, що у нього був роман з іншою з її прийомних дочок, Сун-і Превін. Вона була гарною дитиною. за слова Вуді. І він не вірить, що вона це вигадує. Як і в те, що вона бреше.

"Цих документалістів не цікавила правда. Замість цього вони витратили роки, таємно співпрацюючи з Ферроузами і їх помічниками, щоб створити незграбну роботу, пронизану брехнею", - заявив Вуді Аллен з приводу документального фільму про насильство з його боку.

Вуді Аллен, скріншот: Youtube
Вуді Аллен, скріншот: Youtube

Нагадаємо, чоловік тягав дружину за волосся на очах у дітей, а тепер все спростовує: "Знаю, як тебе бити"

Як повідомляв "Знай.ua", Джонні Депп не впорався з колишньою дружиною Ембер Херд і програв у суді

Знай.ua писав, Бред Пітт напружився: Анджеліна Джолі надасть суду докази домашнього насильства