Відома українська спортсменка і телеведуча Аніта Луценко показала розкішні коси своєї дочки Мії.

Відповідний пост блогерка опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Аніта Луценко прославилася завдяки тренерству в програмі "Зважені та щасливі", після чого почала активно розвивати свій блог в Instagram. Спортсменка регулярно ділиться з шанувальниками домашніми тренуваннями, порадами по харчуванню, а також показує кадри з повсякденного життя.

Цього разу Аніта Луценко похвалилася розкішними косами дочки Мії. Вони разом відвідали один з найпопулярніших ківських салонів краси, де телеведуча порадувала дочку яскравою зачіскою – майстри заплели на голові дівчинки рожево-блакитні колоски. У свою ж чергу Луценко розповіла про емоції від походу в салон.

"Емоції 🤩 ось що запам'ятовується і занурює і нас дорослих мам в минулі відчуття свого дитинства)"Ех мені б таки коси" думає кожна Мама дивлячись як плетуть її доньці🤪 а ваші дітки від чого відчули в останні дні емоції захоплення?! Діліться ідеями! Будемо втілювати!",- написала Аніта.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам У кого в Україні збільшаться пенсії з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телеведуча також додала, що зовсім забула про маленький нюанс – зачіску красиву вона забезпечила дочки, проте забула про те, що перед виходом на вулицю їй необхідно надіти шапку.

Пост Аніти Луценко в Instagram / скріншот
Пост Аніти Луценко в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що Аніта Луценко детально розповіла українкам про те, як правильно худнути.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аніта Луценко видала рецепт корисної, але дуже смачної страви.

Також Знай.uа писав, що Аніта Луценко показала ефективні вправи для струнких ніжок.