Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Зараз, 29 березня 2021 року на сторінці Комаровського в Instagram з'явилася публікація, в якій доктор вирішив поговорити про симптоми дефіциту рідини в організмі.

"Симптоми дефіциту рідини в організмі: спрага; сухість шкіри і слизових; рідкісне сечовипускання; насичений (жовтий) колір сечі; незначна ефективність жарознижуючих; плач без сліз", - йдеться в публікації доктора Комаровського.

"Чи треба змушувати пити???", "Ні як не можу привчити себе пити більше води... Знаю що потрібно, але весь час втрачаю це. (((Хоч нагадування на телефоні став", "До речі, у багатьох дорослих проблема сухості шкіри і багато хто навіть не замислюються, що це дефіцит води в організмі", "А сіли навпаки, дитина за день випиває величезну кількість рідини, пляшечка за пляшкою. Що це означає? Чи треба з цим боротися? І як?", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, доктор Комаровський навчив батьків лівші, як допомогти дитині: вчимося правильно сидіти і не тільки

Як повідомляв "Знай.ua", доктор Комаровський заговорив про шкідливість глютену для дорослих і крихіток

Знай.ua писав, Комаровський пояснив, скільки має спати дитина залежно від віку