Відома українська телеведуча і колишня суддя "Майстер шеф" Тетяна Литвинова поділилася домашнім знімком і розповіла, як доглядає за своєю шкірою.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Після відходу з програми" Майстер шеф " Тетяна Литвинова почала активно розвивати свій блог в соціальних мережах. Ведуча постійно ділиться цікавими рецептами на своєму YouTube-каналі, а в Instagram публікує свіжі фото і розповідає про своє життя.

На цей раз Литвинова вирішила похвалитися милим домашнім знімком з котом ціликом і розповісти, як доглядає за своєю шкірою. В першу чергу телеведуча подякувала батькам за прекрасну генетику, а також сучасні технології, які подарували масу корисних засобів по догляду.

Пост Тетяни Литвинової в Instagram / скріншот
Пост Тетяни Литвинової в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Адже вони не тільки покращують нашу зовнішність, а й захищають від негативного впливу ведикого міста. Я задумалась над тим, як сплю, чим дихаю, як часто стресую і помітила, що це впливає на мою шкіру", - написала Тетяна.

Вона порадила шанувальникам використовувати сироватку під очі, щоб не з'являлися зморшки і зменшилася вплив поганого повітря на обличчя.

"Вважаю, що антивіковий догляд - це не про вік, а про стан шкіри. І якщо ви трошки молодші за мене, але вже помічаєте перші зморшки, сміливо можна користуватися такими сироватками!",- уклала телеведуча.

Нагадаємо, що Тетяна Литвинова розповіла, як доглядає за своїм волоссям.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Литвинова поділилася простим рецептом традиційної індійської страви-Курка каррі.

Також Знай.uа писав, що Тетяна Литвинова запропонувала рецепт неймовірний французької шарлотки