У місті Зеленодольськ (Татарстан, Росія) стався потужний вибух газу, який зруйнував відразу сім квартир. Про це повідомляють росЗМІ ввечері в понеділок, 29 березня.

Уточнюється, що спочатку через витік газу вибухнуло п'ять квартир дев'ятиповерхової будівлі на сьомому поверсі, і ще одна – на восьмому поверсі. Пізніше стало відомо, що обрушилася ще одна квартира. Рятувальники терміново евакуювали з будинку всіх жителів.

За даними російського Міністерства з надзвичайних ситуацій, в результаті вибуху загинув чоловік 1934 року народження. Ще одну людину врятували з-під завалів та доставили на "швидкій" до найближчої лікарні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше ми писали про те, що українські рятувальники витягли з "пастки" хворого чоловіка: медики зробили все, що могли.

Нагадаємо, медсестри винесли на руках пацієнтів з палаючої лікарні: евакуйовано десятки людей.

Як повідомляв портал Знай.uа, на нафтовому заводі прогримів потужний вибух: десятки постраждалих, оголошено термінову евакуацію.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві пожежники винесли з палаючої квартири малюка без свідомості: "Важливе кожне життя!"