Українські знаменитості теж люди. Популярність не позбавляє їх від проблем, з якими стикаються звичайні люди. Цього разу вони розповіли про те, як справлялися з панічними атаками.

Таким чином повідомляється, що панічна атака - невротичний розлад, і на превеликий жаль, зараз це досить поширене явище. Згідно зі статистикою, від панічних атак страждає два з половиною відсотка населення планети.

Страждають від цього і знаменитості. Своєю історією першою поділилася співачка Jerry Heil. Почалося все зі школи. Їй здавалося, що всі на неї дивляться, зневажають, і через це заходила на уроки завжди з мокрими від сліз очима.

Повторилося все це під час навчання в коледжі, і вона не на жарт злякала батьків. Просто так почався напад паніки, і вона почала бити все навколо, кричати. Як виявилося, це була панічна атака.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відносно недавно це повторилося, відразу після поразки в «Національному відборі на Євробачення». Яна була вдома одна, без підтримки, як раптом почався напад.

Подібне кілька місяців тому пережив ще один популярний український співак - Melovin. Сталося це після дуже насиченого дня.

"Раптова нестача повітря, сильне хвилювання, ніби зараз має щось трапитися! Кидає то в жар, то в холод" - ділиться чоловік.

З того моменту цей стан ніби переслідував скрізь артиста, і впоратися з цим допомогла поїздка в Одесу, до близьких.

Танцюрист Євген Кот також страждав від панічних атак протягом півроку. Вони могли траплятися по кілька разів на день.

Спочатку він думав, що не все в порядку зі здоров'ям, але, всі аналізи були в нормі. Невропатолог прописав заспокійливі, які він брав під час нападів, і з часом все пройшло.

Нагадаємо, що Jerry Heil показала целюліт на стегнах.

Як повідомляв портал Знай.ua, Jerry Heil офіційно заявила, що тепер вона є леді.

Також Знай.uа писав, що Jerry Heil розповіла про втрату голосу.