Талановитий учасник "Голосу країни" своїм виконанням народної пісні змусив суддів проекту розпливтися в усмішці і навіть пританцьовувати. Відео опублікував 1+1 в соціальних мережах.

"Талановите виконання української народної пісні від Тьоми Паучека, на нокаутах @goloskrainy_official, погоджуєшся?",- сказано в повідомленні.

Тема Пацчек виконав на нокаутах народну пісню"Розпрягайте, хлопці, коней". Харизматичне, якісне та емоційне виконання народної пісні на сучасний лад так сподобалося суддям музичного проекту, що вони встали зі своїх крісел і пританцьовували під запальну мелодію.

Стегнами в такт музиці покрутили Тіна Кароль, Юлія Саніна і Надя Дорофєєва. Активніше за всіх танцював і зовсім не стримувався Монатік.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Шанувальники теж прийшли в захват від виконання і таланту учасника. Йому пророкували успішне майбутнє і навіть перемогу в проекті.

"Він молодець🔥 😍", "так в нього всі шанси", "У Тьоми великий талант❤️🔥 і тримаю кулачки за його перемогу♥️", "це неймовірно😍 🔥", "є шанси на перемогу,адже це Голос Карпат ,дуже талановитий хлопець з неймовірним голосом і співом 😍 😍 @tyoma_pauchek ,бажаю перемоги", "я за тьому", "а хлопець - крутий!!! Спеціально подивився спочатку всі виступи в команді, перш ніж написати коммент. По-моєму, це реально найсильніший виступ і вокально, і з енергетики. Я в захваті!", "Здається тут в нас переможець", "Юлія Саніна така гарна) Зараз багато де з 'являється і всюди круто", " неймовірно заспівав, звичайно. Крутий хлопець", " Дуже крутий виступ! Нова українська зірка засяяла!", "Круто! Хочу бачити Тьому в прямих ефірах!) ",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Дан Балан заліз у мрії українок і опинився біля Тіни Кароль.

Як повідомляв "Знай.uа", Jerry Heil, Melovin і Женя Кот про панічні атаки і страхи жити серед людей.

Також "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona зізналася, як познайомилася з Потапом і Астаф'євою.