Відомий український ведучий радіоведучий на Люкс ФМ і шоу на YouTube" Слава+ " Слава Дьомін розповів про принципи виховання сина і поділився секретами про своє дитинство.

Зважився на одкровення ведучий в інтерв'ю для ЖВЛ.

Його шлюб розпався через більше 10 років спільного життя. Причиною розлучення з Оксаною послужила банальна причина-любов зруйнував побут. Слава розповів, що всі сили і думки після переїзду в нову квартиру вони направили на ремонт. Вони намагалися врятувати шлюб більше півроку, проте в результаті саме Дьомін зважився поставити крапку і з'їхав на знімну квартиру.

У дитинстві для слави найболючішим були методи виховання матері.

"Мене били і за проступки, і для профілактики. "Ну ти ж все одно щось погане зробиш". І не тільки ремінцем. Ми стояли на базарі продавали різні речі, в тому числі і сигарети, і мене навіть били гумкою, якою перев'язували ці кравчучки. Били багато, часто, боляче, до крові", - зізнався Слава.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ведучий зізнається, що ніколи не підніме руку на свого сина і для нього це є повним табу.

В обідній час Слава обов'язково забирає свого сина зі школи і відвозить на тренування. І всі зйомки він будує навколо цього. Крім того, кожні вихідні він їздить з дитиною на екскурсії в різні місця.

Раніше ми повідомляли, Аліна Гросу осідлала холостяка Славу Дьоміна посеред Києва.

Як повідомляв "Знай.uа", улюблений холостяк Лорак підказав, як часто потрібно робити приємно чоловікові.

Також "Знай.uа" писав, що Ані Лорак в Україні засвітилася з відомим холостяком.