У Києві невідомі обстріляли житловий будинок, імовірно, з пневматичної зброї.

Детальніше про подію пише "Київ Оперативний" у Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався неподалік від Державного університету комунікацій, розташований на вулиці Солом'янській, 7а. на думку жителів багатоквартирного будинку, який знаходиться навпроти гуртожитку, саме звідти невідомі почали стріляти по вікнах.

"...завівся якийсь недолугий стрілець, який обстрілює вікна будинку навпроти. Вчора, близько 23 години вечора, кілька жителів будинку виявили у себе пошкоджені вікна у квартирах. Обстріл тривав близько півгодини", - зазначено в повідомленні.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У співтоваристві уточнили, що аналогічна ситуація відбувалася ще в 2019 році, коли жителі виявляли у себе пошкоджені вікна в результаті обстрілу. Тоді відшукати стрілка не вийшло, а тепер ситуація повторюється знову.

"Ситуація небезпечна, адже неподалік знаходиться дитячий майданчик, де постійно граються діти. Страшно уявити, що може трапитися, якщо стрілку одного дня заманеться постріляти не по вікнах, а по живій мішені", - пише "Київ Оперативний".

Користувачі мережі припустили, що стрілець навряд чи проживає в гуртожитку університету, оскільки від нього до житлового будинку занадто велика відстань, та й постріли були б сильно чутні. На думку людей, стріляти могли із зеленої зони, яка розташована під житловим будинком.

Нагадаємо, що невідомий розстріляв покупців у супермаркеті, багато загиблих: довелося викликати спецназ.

Як повідомляв портал Знай.uа, молодий чоловік "стратив" шістьох жінок: заходив в салони і розстрілював.

Також Знай.uа писав, що афроамериканка відкрила стрілянину по копу після біганини з криками: померла на місці.