Відома російська гумористка і резидент Comedy Women Надія Ангарська похвалилася результатами схуднення - за останній рік їй вдалося скинути цілих 33 кілограми.

Відповідні знімки з'явилися на її сторінці в Instagram.

Надію Ангарську багато запам'ятали завдяки пишним формам - жінка ніколи цього не соромилася. Однак, нещодавно зірка Comedy Woman зважилася на кардинальні зміни – за останній рік їй вдалося скинути 33 кілограми. Тепер гумористка важить 97 кілограмів, замість колишніх 130.

В Instagram Надія Ангарська вирішила поділиться з шанувальниками результатами свого схуднення. Вона опублікувала серію знімків, на яких представила себе в колишній вазі і в даний час. Результат, як то кажуть, на обличчя. Сама ж артистка насилу може впізнати себе на знімках.

"Дозвольте хвилинку самозамилування і хвастощів. Дивлюся на фото і не вірю, що це — я! Але я зрозуміла, що все можливо, головне — вірити в себе", - поділилася емоціями Ангарська.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На досягнутому гумористка явно не збирається зупинятися і хоче ще трохи схуднути. У той же час фанати Ангарської всіляко підтримують її і відзначили, що тепер вона виглядає набагато молодше своїх років.

Нагадаємо, що Олена Омович, яку прозвали українською Кардашьян, показала знімки з молодості без пластичних операцій.

Як повідомляв портал Знай.uа, у мережі порівняли Настю Каменських з далекого 2009 року і зараз.

Також Знай.uа писав, що Леся Нікітюк похвалилася "збільшеними" грудьми, ведучу не впізнати.