Відома українська співачка, яка будує кар'єру в Російській Федерації, Світлана Лобода похвалилася незвичайним вбранням і запросила слухачів на концерт.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Незважаючи на те, що Світлані Лободі вдалося побудувати вдалу кар'єру на українській сцені, вона вирішила піти далі, переїхавши до Москви заради більшої слави. Тепер виконавиця активно будує кар'єру і особисте життя в Росії, лише зрідка відвідуючи рідний Київ.

У соціальних мережах ж Лобода залишається вірна своїм шанувальникам, яких постійно радує новими знімками і свіжими новинами. На цей раз співачка показала стильний образ в чорному кольорі - вона одягла облягаючі штани з мереживними вставками, шовкову блузу і чорний жакет. Весь образ доповнювали гостроносі чобітки на підборах і оригінальні окуляри.

Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот
Пост Світлани Лободи в Instagram / скріншот

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Під постом Світлана Лобода вирішила в черговий раз нагадати фанатам, що вже 3 квітня у неї відбудеться концерт в елітному районі Підмосков'я – Барвисі: "буде затишно і плотненько". Багато шанувальників зраділи цій новині, проте деякі заявили, що чекають "концерт для нищебродів", оскільки Барвиха багатьом не по кишені.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Баста назвав "старою" Світлану Лободу, вибачитися довелося не раз.

Як повідомляв портал Знай.иа, Лобода в черговий раз продемонструвала свої стрункі ноги.

Також Знай.иа писав, що Лобода пригрозила судом пластичному хірургу.