Відома українська актриса і героїня "Холостячки" Ксенія Мішина поділилася розчаруванням у своїх шанувальниках.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Ксенія Мішина завжди намагається бути максимально позитивною і доброзичливою по відношенню до своїх шанувальників в соціальних мережах. Вона радує їх приємними бонусами, подарунками та курсами, в яких безпосередньо бере участь. Однак, недавній конкурс змусився її задуматися про правильність своїх дій.

Справа в тому, що після недавнього розіграшу, де Мішина подарувала фанатам машину, на неї посипалася маса негативу з боку людей, які не отримали подарунків. Цей факт дуже засмутив актрису, з приводу чого вона вирішила висловитися в Instagram.

"Мені якщо чесно щиро хочеться, щоб люди навчилися вірити і довіряти. У коментарях під постами про переможців твориться не зрозумій що. Звинувачення летять з усіх боків, хоча всі подарунки розіграли в прямому ефірі", - написала Ксенія.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ксенія Мішина / фото : instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина / фото : instagram.com/misha.k.ua

Вона зазначила, що недовіра шанувальників може зіграти з ними злий жарт і їм просто необхідний її курс по самореалізації.

"Заздрість, злість і недовіра до світу, іншим і собі. Всі хто пише гидоти-ау!!! Вам ніхто нічого не винен! Ви пробуєте, таких 100000 чоловік, хтось виграє, а хтось ні! На цьому конкурсі ваше життя закінчується чи що? Може є сенс почати розраховувати на себе?",- пише актриса.

Мішина попросила своїх фанатів, щоб ті озирнулися і побачили прекрасний світ, перестали шукати скрізь підступ і почали вірити в себе і свої сили. Більш того, артистка засмучена, що люди не вміють радіти за перемоги інших.

Пост Ксенії Мішиної в Instagram / скріншот
Пост Ксенії Мішиної в Instagram / скріншот

Пост Ксенії Мішиної в Instagram / скріншот
Пост Ксенії Мішиної в Instagram / скріншот

Нагадаємо, що "Холостячка" Мішина забрала головну фішку Роналду і Мессі: "ви це побачите, ось так...".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина готова віддати авто Еллерта першому зустрічному:"вже хоче до вас".

Також Знай.uа писав, що Мішина захворіла covid-19, потягнула за собою Еллерта і сина: "Королева".