Артилеристи ЗСУ влаштували окупантам пекло: від нищівних ударів здригнулася земля

У районі проведення операції Об'єднаних сил воїни-артилеристи провели тактичні навчання з бойовою стрільбою, продемонструвавши всю свою міць і професіоналізм.

Тактичні навчання артилеристів, facebook.com/pressjfo.news
Тактичні навчання артилеристів, facebook.com/pressjfo.news

Польща посилила правила в'їзду – українські тести не визнаватимуться

Уряд Польщі вводить зміни в правила в'їзду в країну. Так, з 30 березня тести на коронавірус, зроблені поза Шенгенською зоною, будуть не дійсні.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Варшава, Польща, фото Pxhere
Варшава, Польща, фото Pxhere

Парламент направить "SOS-сигнал" в країни світу: причина – посилення агресії з боку Росії

Сесійний день у Верховній Раді розпочався з кричущої новини про створення справжньої загрози військовій безпеці України розгорнутими силами Російської Федерації поблизу нашого держкордону. Не минуло й кількох годин, як Парламент прийняв за основу і в цілому проект постанови № 5312 щодо ескалації російсько-українського збройного конфлікту.

Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ
Верховна Рада, Дмитро Разумков - фото ВРУ

Нові умови для дитячих виплат і збільшення "пакунку малюка" – за що проголосувала Верховна Рада

У парламенті прийняли законопроект № 5064 про внесення змін до Закону України "Про державну допомогу сім'ям з дітьми" щодо надання допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами та ефективного використання бюджету при фінансуванні одноразової допомоги "Пакунок малюка".

Верховна Рада - фото ВРУ
Верховна Рада - фото ВРУ

Всі служби таксі хочуть ліцензувати: "Сотні нелегальних…"

Українці просять в уряду ввести обов'язкове ліцензування всіх служб таксі. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента України.

Таксі, фото: скріншот з відео
Таксі, фото: скріншот з відео