Іван Редкач – висхідна зірка світового боксу. Колись українець був вельми успішний на аматорському рівні. Редкач навіть встиг домогтися великого успіху, ставши чемпіоном USBA в легкій вазі (до 61,2 кг) в 2014-му році.

Боксер також відомий своїми скандальними висловлюваннями, а за його сторінкою в соціальній мережі в Instagram стежать десятки тисяч людей.

Цього разу Редкач відповів у соцмережі на агресивну заяву свого суперника, американського ексчемпіона Реджіса Прогрейса, який пообіцяв "знести йому голову". Відомо, що боксери зустрінуться на рингу 17 квітня.

"Ви тільки подивіться, хто прокинувся! Де був весь цей запал, коли я стояв перед тобою на прес-конференції? Реджис, нам не потрібно продавати бій. Будь готовий, через кілька тижнів я надеру твою д*пу на рингу! 17 квітня", - написав Редкач у своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Іван Редкач і Реджіс Прогрейс, фото з Instagram

Нещодавно ексчемпіон першої напівсередньої ваги (до 63,5 кг), американець Реджіс Прогрейс (25-1-0, 21 KO), який готується до поєдинку з Іваном Редкачем (23-5-1, 18 KO), заявив у соцмережі, що має намір жорстко розправитися зі своїм суперником.

Раніше ми писали про те, що Іван Редкач показав оригінальний захист від вірусу: рожевий слон.

Нагадаємо, Іван Редкач потролив Василя Ломаченка портретом з Теофімо Лопесом: "Слава Україні".

Як повідомляв портал Знай.uа, Іван Редкач показав, від чого відмовився заради спорту: "Всі цілуються, я тренуюся".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "Ми на різних платформах, але я не проти".