На музичний проект прийшла учасниця Анастасія Буханцова, яка здивувала незвичайною зовнішністю і поділилася важливими порадами для кожного. Відео опублікували на офіційному акаунті в Instagram.

"Учасниця" Голосу країни " Анастасія Буханцова про особливості зовнішності та поради, як боротися з комплексами. Головне-навчитися перетворювати свої недоліки в унікальність", - сказано в повідомленні.

За лаштунками у дівчини попросили кілька порад, як людині можна полюбити себе, якщо у неї є деякі особливості в зовнішності.

"Я пораджу просто забути про те, що говорять інші, і думати і чути тільки те, що ти говориш сам собі. Тому що думка інших людей ніяк не впливає на ваше життя, якщо ви не реагуєте на нього і не слухаєте його. За своїм прикладом я можу сказати, що бути унікальним – це дійсно дає вам в житті набагато більше плюсів. Як мінімум-вас помітять. Стоятимуть сто чоловік і в першу чергу якимось мигцем, поглядом звернуть увагу на вас. Всі люди, які думають, що у них є недоліки в зовнішності, унікальність в зовнішності, а вони думають, що це недоліки, це скоріше для них це недоліки, для інших людей це навпаки унікальність і круто, що людина змогла переосмислити себе і перестати ховатися і вийти показати", - говорить дівчина.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від сміливості і яскравості і побажали удачі в життєвих починаннях і справах.

" Дуже хороша дівчинка! Умничка! Удачі тобі у всіх твоїх життєвих справах, цілях! Нехай все у тебе буде ДОБРЕ❤", "Мега крута🔥🔥🔥 коли побачила твій виступ на голосі, і почула цю позицію, то зразу показала цей виступ своїй дитині. Це мають розуміти всі!!!👏 ", "Крута ❤️ згодна з кожним словом!",- пишуть коментатори.

,

Раніше ми повідомляли, двійник Тіни Кароль ошелешила українців схожістю, Балан би переплутав.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіна Кароль покрутила стегнами під народну пісню на "Голосі країни" від справжнього козака.

Також "Знай.uа" писав, що Alyona Alyona зізналася, як познайомилася з Потапом і Астаф'євою.