Російська інста-блогер Анна Заворотнюк, дочка онкохворої зірки серіалу "Моя прекрасна няня" розповіла, як відчуває себе на початку весни.

Дівчина зізналася, що останнім часом на неї напала весняна нудьга і прийшла за порадою до шанувальників.

"Весняна хандра напала, як ви справляєтеся з апатією? 🌷 🌷 🌷 ",- пише Анна.

На фото усміхнена Анна позує на тлі книжкових полиць з величезним букетом рожевих тюльпанів. За дівчині не помітно, що вона страждає від весняних перепадів настрою або нудьги.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз такого домашнього знімка, де блогер позує в теплому затишному светрі. Вони поділилися своїми секретами, як справляються з весняною нудьгою, серед яких були улюблена справа, вкусняшки, тренування і не тільки. Інші відзначили, що теж відчувають вплив весни на собі, а треті і зовсім більше звернули увагу на зовнішність Анни і зробили їй чимало компліментів, яка вона чарівна і ніжна.

"Допомагає улюблена справа і вкусняшки🥰", " тренування.. наприклад, Zumba дуже піднімає настрій"," Чарівна"," насилу, млявість, слабкість і сонливість😢", " чесно, у мене вона вже тижнів зо два триває...Іноді допомагає просто побути однією, наодинці зі своїми думками. Сподіваюся скоро нудьга зміниться позитивом!", "Море 🌊 і спілкування з моїми головними антидепресантами😍( дітьми 🙌)", "красуня", позитивні думки 😄", "Анечка чарівна😍 з апатією справляюся за допомогою улюбленого кіно, спілкування наповнює, ну іноді просто сплю)", "яка краса і ніжність", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, дочка онкохворої Заворотнюк оголилася заради ефектного кадру.

Як повідомляв "Знай.uа", колишній партнер онкохворої Анастасії Заворотнюк одружився на її "копії".

Також "Знай.uа" писав, що дочка онкохворої Заворотнюк у чоботях "до вух" і з оголеною спиною потренувалася в спокушанні.