Після того, як українцям повідомили новину про нові іспити для отримання прав на водіння транспортного засобу, українські поліцейські взялися за європейські стандарти. Тепер українцям випав шанс дізнатися, що повинні знати французькі водії, сідаючи за кермо своєї ластівки.

Про це стало відомо завдяки публікації Головного сервісного центру МВС України в мережі Facebook.

Автомобілі, фото: Unian
Автомобілі, фото: Unian

"Франція - одна з провідних країн, в якій Сервісні центри МВС переймають досвід у сфері управління авто. Повірте, є такі речі, які нашому водієві врахувати просто не спаде на думку. А ось бідолашним французьким автовласникам доводиться пам'ятати не тільки "правило правої руки", але і багато всього іншого, часом дуже цікавого.

Отже, починаємо знайомство з деякими моментами в екзаменаційних квитках Франції. Вони допоможуть і українським водіям, які планують автоподорожі Європою, добре підготувати себе до різних ситуацій на дорогах. Всі ці питання, про які мова піде нижче, є в екзаменаційних квитках для початківців водіїв західної країни.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

І спробуйте тільки переконати екзаменатора, що це не важливо! Всім безпечної дороги! Обов'язково пристібайтеся, навіть якщо ви вже дорослі.", - повідомляють українські правоохоронці.

Публікація ГСЦ МВС України, скріншот: Facebook
Публікація ГСЦ МВС України, скріншот: Facebook

Публікація ГСЦ МВС України, скріншот: Facebook
Публікація ГСЦ МВС України, скріншот: Facebook

Раніше повідомляли, водійське посвідчення в Україні стане ще важче отримати: доведеться складати новий іспит.

Як повідомляв Знай.uа, за українськими водіями стежитимуть десятки нових камер по всій країні.

Знай.uа писав, як не заснути за кермом і уникнути аварії: поради автомобілістам.