Учасниця реаліті-шоу "Від пацанки до панянки" Ірина Бакуліна розповіла про те, як до неї в дитинстві чіплявся дорослий чоловік.

Практично кожна пацанка реаліті стикалася в житті з насильством - будь то сексуальне або фізичне. Всі ці дії з боку дорослих залишили сильний відбиток на особистостях дівчат, що стало однією з причин їх способу життя. Ірина Бакуліна під час заняття з психологом розповіла свою особисту історію.

За словами "Бакулі", це сталося ще в шкільні роки. Біля її навчального закладу постійно ходив один чоловік, з яким вона в підсумку познайомилася.

Ірина Бакуліна / фото: Новий канал
Ірина Бакуліна / фото: Новий канал

"Я ходила до нього в гості грати на приставці. Мені було 11 років, а йому близько 50. Він завжди давав мені гроші і пригощав солодощами. А в один із днів запропонував поцілувати мій інтимний орган. І я погодилася", - розповідає Ірина.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Про подію незабаром дізналася бабуся дівчини і подала на чоловіка заяву в поліцію. Він потрапив під судовий розгляд, проте звинувачень йому так і не пред'явили, а покарання не послідувало. Ірина Бакуліна тоді не ображалася на педофіла, а навпаки, відчувала свою провину за те, що йому довелося розбиратися з поліцією.

"Дуже часто дитина не усвідомлює, що по відношенню до неї відбуваються якісь ненормальні дії, - пояснює психолог Наталія Борисова. - Маленька дитина не розуміє всього ступеня серйозності і жаху того, що відбувається. Гра, гроші, цукерки – це те, чим її підкуповують. Іра не винна в тому, що це робила. Відповідальність лежить тільки на гвалтівнику, тому що він ініціював ці дії".

Ірина Бакуліна / фото: Новий канал
Ірина Бакуліна / фото: Новий канал

Нагадаємо, що пацанки не змогли відкрити в собі жіночність і покинули Школу леді: хто не засвоїв важливі уроки.

Як повідомляв портал Знай.uа, переможниця" Від пацанки до панянки " Мазур приготувала шаурму без шкідливих продуктів.

Також Знай.uа писав, що "Школа леді" відчуває " пацанок "вогнем, скелями і болем:"кожен раз ображалася".