У четвер, 1 квітня, в Україну увірветься справжнє весняне тепло. У більшості областях країни буде сонячно, лише на Заході пройдуть дощі та розбушується вітер.

При цьому саме в західних регіонах стовпчики термометрів покажуть максимальну температуру повітря. Синоптики Укргідрометцентру прогнозують температуру до +17 +19 градусів.

На Сході країни день очікується безхмарним, а опади не передбачаються. Стовпчики термометрів покажуть +13 +15 градусів.

На Півночі України прогнозується мінлива хмарність. Сонце то ховатиметься за хмарами, то з'являтиметься знову. Температура повітря складе всього +16 +18 градусів.

На Півдні погода буде ясною і без опадів. Стовпчики термометрів максимально покажуть +14 +16 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

У Києві в четвер погода буде похмурою, але теплою. Температура повітря в столиці складе +17 +19 градусів.

погода на 1 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Народний прогноз погоди в Україні

1 квітня вшановується пам'ять мучеників Хрисанфа і Дар'ї. Якщо вночі зірок не видно, можна чекати теплої погоди; якщо день вітряний, то і весь рік таким буде. В цей час в небі з'являються перші шуліки.

Нагадаємо, квітень змусить українців зняти куртки і схопити парасольки: коли чекати тепла.

Як повідомляв портал Знай.uа, синоптик Наталка Діденко попередила про "тепловий вибух" у квітні: "Сміливо на свіже повітря".

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.