Українська актриса і колишня героїня "Холостячки" Ксенія Мішина показала, як розважається з коханим Олександром Еллертом і сином Платоном.

Відповідні кадри з'явилися в її Insta-stories.

Відомо, що після завершення шоу "Холостячка" Ксенія Мішина перестала приховувати свої почуття до Олександра Еллерта і постійно показує шанувальникам їх сімейне щастя. Обранець холостячки постійно проводить час з актрисою і її сином Платоном, з яким прекрасно порозумівся.

Цього разу чоловіки вирішили влаштувати заплив у домашній ванні і позмагатися, хто зможе довше затримати дихання під водою. В цей час Ксенія Мішина знімала все на камеру і засікала час, щоб визначити переможця.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Через кілька секунд після початку "змагань", Олександр Еллерт почав мухлювати, підбиваючи сина обраниці вилізти назовні. У підсумку, комік повністю заліз у ванну і програв Платону приблизно на 12 секунді.

По закінченню "запливу" Ксенія Мішина поділилася результатом: перший раз Платон протримався під водою без повітря 22 секунди, а рекордом за цей день стало 48 секунд.

Нагадаємо, що Ксенія Мішина розчарувалася в фанатах і виплеснула лють назовні.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостячка" Мішина забрала головну фішку Роналду і Мессі: "ви це побачите, ось так...".

Також Знай.uа писав, що "Холостячка" Мішина готова віддати авто Еллерта першому зустрічному:"вже хоче до вас".