З великої і сонячної Одеси, до якої буквально через кілька місяців хлинуть хвилі туристів та відпочиваючих, прийшли доволі тривожні новини. Справа в тому, що українці змогли зняти на камеру доказ того, як співробітники відомої компанії "Нова пошта" ставляться до посилок своїх клієнтів.

Про це стало відомо завдяки публікації Telegram-каналу "Одеса як вона є".

Момент кидання посилки, скріншот: YouTube
Момент кидання посилки, скріншот: YouTube

"Нова пошта: швидко, зручно, х*р зрозумій як! НП, 7км (Епіцентр)", - коротко описали ситуацію автори публікації.

На опублікованих кадрах можна помітити, як працівники багажного відділення, можливо, одного з найважливіших в цій службі доставки, звертаються з упакованими посилками своїх клієнтів. Дану картину можна порівняти з тим, як вантажники на ринку завантажують фуру з картоплею або зеленими кавунами. Хлопці, які відповідають за завантаження, просто кидали коробки, немов "гарячу картоплю".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Звичайно, хлопцям немає жодного діла до того, що може бути там всередині. Але не варто забувати, що компанія "Нова пошта" одна з найпопулярніших служб доставки в країні, і за допомогою даної кур'єрської служби українці доставляють не тільки речі з секонхенду, а й цінну побутову техніку, ювелірні вироби, а також дорогі електронні гаджети.

Можна тільки прийняти даний факт позитивно, що дане відео потрапить туди, куди слід і буде розглянуто начальством даного відділення, адже такі "кидання" далеко не ідеальний сервіс, про який говорять про "Нову Пошту" майже з кожного рекламного банера по всій Україні.

Раніше повідомляли, харків'яни поскаржилися на пошарпану посилку з Нової Пошти: ніби пожували і виплюнули.

Як повідомляв Знай.uа, "Пенсіонери не зможуть отримувати гроші на пошті": Смілянський розповів, що готує Мінсоцполітики.

Знай.uа писав, безсовісні злодюжки викрали у вагітної Українки найважливіше: "Вранці до пологового...".