З сонячної Австралії прийшли новини, які ще раз змусять подумати людей про те, що ж все таки відбувається в цьому буремному і незрозумілому світі. Так, в штаті Південна Австралія чоловік застрелив свого сина та його подружку.

Відомо, що дівчину "Монстр" (так його називає місцева преса) позбавив життя тільки витримавши паузу, спостерігаючи за тим, як вона молить про пощаду і благає про допомогу. Кривава драма сталася ще в серпні 2020 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню австралійського видання 7news.

Австралієць Павло Клосовскі постав перед Верховним судом Південної Австралії. Місцева суддя Енн Бемптон зазначила, що "муки і несамовита біль", яких він заподіяв сім'ям, були дуже сильними. Пізніше Клосовскі заявив, що не може пояснити свої дії на сімейному ранчо. Маєток Клосовскі знаходиться на південному сході штату.

Павло Клосовскі, фото: 7news
Павло Клосовскі, фото: 7news

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відомо, що 46-річний Павло Клосовскі раніше визнав себе винним у вбивствах сина Лукаша Клосовскі та його дівчини Челсі Ірланд. Закоханим було всього по 19 років. За словами Павла, він перебував у стані гніву, який викликала перепалка, а також приймав того дня алкоголь.

У короткому вибаченні перед судом він сказав, що щодня думав про те, що накоїв: "Я діяв як монстр. Світ був би кращим, якби я замість них застрелився.

Лукаш і Челсі, фото: 7NEWS
Лукаш і Челсі, фото: 7NEWS

Однак прокурор Кос Лесес сказав, що вибачення були "занадто незначні, і взагалі вже запізно". Прокурор заявив, що стрілянина почалася після сварки між Клосовскі та його сином після того, як підліток заявив про свій намір переїхати з будинку своєї матері.

"Правопорушення сталося через образу гордості підсудного", - сказав прокурор.

Суддя Бремптон детально розповіла, як загострилася суперечка, коли вбивця одного разу вилаяв свого сина за те, що той плаче неначе "маленька дитина". Пізніше з'ясувалося, що тіло юної Челсі було знайдено у ванній.

Через те, що він одразу визнав себе винним, Клосовскі мав право на 40-відсоткову знижку на період без умовно-дострокового звільнення, але Лессес зажадав, щоб будь-яке скорочення було сильно "стислим".

Адвокат захисту Нік Вадаш повідомив суду, що, хоча Клосовскі не міг пояснити свої дії тієї ночі, він визнав, що його наміром було вбити. У підсумку суддя Бремптон винесла обов'язковий вирок до довічного ув'язнення з умовно-достроковим звільненням строком на 34 роки.

Раніше повідомляли, "деякі діти обмочилися": спецназівці повалили малюків обличчям в підлогу під час тренування.

Як повідомляв Знай.uа, "ситуація небезпечна": у Києві невідомі обстріляли житловий будинок, кулі пробили вікна.

Знай.uа писав, бетонна опора і автокран зрадницьки "вкрили" простого роботягу: загинув не дочекавшись швидкої.