Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куєк) продовжує зараз будувати кар'єру на території Російської Федерації і активно вести сторінку в соціальній мережі Instagram, частенько радуючи шанувальників всілякими фото і відео, де за її життям стежать більше семи мільйонів чоловік.

Виконавиця якось вже ділилася фотографіями з Сергієм Лазарєвим. А зараз і зовсім виклала відео виступу спільного номера з "Шоу Кароліна", де Ані Лорак разом зі співаком виконали пісню українського гурту "Океан Ельзи" під назвою "Без бою".

Ані Лорак, instagram.com/anilorak
Ані Лорак, instagram.com/anilorak

"Без бою💥 Наш спільний номер з #шоуКаролина показує всю палітру почуттів🔥 З Днем народження, мій дорогий, улюблений друг @lazarevsergey ❣️❣️❣️Будь щасливий і любимо завжди! Справжній Артист!✨Сяй усіма барвами, адже для твого таланту немає меж!😘", - написала Ані Лорак у підписі до відео.

"Я була на шоу Кароліна, балдію від цього концерту і номерів!!!🔥🔥🔥❤️❤️❤️#королева", "Дуже красивий дует. Я переглядаю його дуже багато разів і захоплююся!!!❤", "Дуже гарний дует. Я переглядаю його дуже багато разів і захоплююся!!!❤️", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, 42-річна Ані Лорак змінилася до невпізнання: грайливо розкрила декольте

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Ані Лорак розсмішила мережу занадто епатажним чином: "Клейонка блискуча"

Знай.ua писав, Ані Лорак показали з новонародженою дитиною на руках: приховувала обличчя